Apenstreken met je smartphone

geplaatst door / 3 augustus 2017 / Gepubliceerd Blog
Apenstreken met je smartphone

Afgelopen week kwam dierentuin Wildlands in Emmen in het nieuws. Niet omdat er een nieuw exotisch dier was aangekomen, of omdat er een jong olifantje bijvoorbeeld was geboren. Nee, een groep mantelbavianen had een smartphone te pakken gekregen. Door de drukte kreeg een bezoekster een duw tegen haar arm van een andere bezoeker. En laat dat net de arm zijn geweest waarmee zij haar telefoon vasthad. Je raadt het al, de telefoon viel in het apenverblijf. Dat is echt pech hebben!

Telefoon onbruikbaar

Zowel een volwassen mantelbaviaan als ook een kleine baviaan hebben de telefoon nauwkeurig bekeken. Nadat ze de telefoon hadden bekeken, was het de beurt aan het hoesje dat om de telefoon zat. Allerlei pasjes zijn bekeken en weer weggegooid. Aan het einde van de dag hebben apenverzorgers de telefoon en pasjes uit het verblijf kunnen halen. Alleen van het toestel was niet meer veel over, maar gelukkig doet de SIM-kaart het nog wel, aldus de ongelukkige bezoekster. Inmiddels heeft ze alweer een nieuwe telefoon.

Wie filmt wie

Je moet er toch niet aan denken dat jou dit overkomt. Het ene moment sta je nog de apen te filmen, het andere moment kunnen de apen jou filmen! Gelukkig had de vrouw snel een nieuwe telefoon. Het lijkt erop dat ze een telefoonverzekering had afgesloten, waardoor je bij valschade verzekerd bent van een nieuwe smartphone. Heb jij jouw iPhone of Samsung toestel weleens laten vallen? Helaas heb ik die pech al een keer gehad. Gelukkig had ik een smartphoneverzekering afgesloten. Nadat mijn telefoon was gevallen en beschadigd was heb ik daarom direct contact opgenomen met de verzekeraar. Ik had binnen een paar dagen een nieuwe telefoon. Maar ik moet er niet aan denken dat het weer gebeurt, maar mocht het zo zijn dan ben ik tenminste verzekerd!

TOP