De beste smartphoneverzekering

geplaatst door / 10 november / Gepubliceerd Blog
De beste smartphoneverzekering

Je smartphone is je alles. Een dagje zonder is tegenwoordig al bijna niet meer voor te stellen. Natuurlijk wil je dan ook dat als er iets met je smartphone is, dit ook zo snel mogelijk opgelost wordt. Een smartphoneverzekering is er voor jou als de reparatiekosten hoog oplopen.

Maar welke smartphoneverzekering is eigenlijk het beste? Eentje die goedkoop is, of een die juist een laag eigen risico hanteert? Welke verzekering in jouw situatie de beste is, ligt vooral aan de smartphone die je hebt en de eisen die je stelt aan een goede verzekering.

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een verzekering?

De ideale verzekering is dus voor iedereen anders. Toch zijn er een aantal standaard punten die je in de gaten moet houden bij het afsluiten van een smartphoneverzekering:

  • De hoogte van de maandelijkse premie
  • De dekking die de verzekering biedt
  • De hoogte van het eigen risico
  • Het merk telefoon dat je hebt

Een maandpremie kan op het eerste oog nog zo goedkoop lijken, maar met een hoog eigen risico kan het alsnog een duurkoop zijn. Bekijk vooral zelf goed welke dekking jij voor je smartphone nodig hebt en pas daar de verzekering op aan.

Kosten van een smartphoneverzekering

Een smartphoneverzekering niet rendabel? Zeker wel! Helemaal als jij je eens bedenkt hoe hoog de reparatiekosten soms kunnen oplopen. Een smartphoneverzekering heb je al vanaf €2,91 per maand! Zeker iets om eens te overwegen als je nagaat hoeveel jouw iPhone, Sonyof Samsung je waard is.

Op onze website vind je verschillende aanbieders en prijzen! Check snel welke telefoon verzekering voor jouw telefoon het beste is en verzeker vandaag nog je smartphone.

TOP