Hij is er: Samsung Galaxy S8!

geplaatst door / 6 april 2017 / Gepubliceerd Blog
Hij is er: Samsung Galaxy S8!

De liefhebbers hebben eventjes moeten wachten, maar eindelijk is het zover: de nieuwste Samsung is gelanceerd! Sommigen hebben al een exemplaar bemachtigd, anderen kunnen er alleen nog maar van dromen.. Maar of ‘ie alle verwachtingen overtreft? In deze blogpost lichten we de meest opvallende en spectaculaire opties toe!

Specificaties en bijzonderheden

  • Infinity display: het scherm is scherp en je wordt er door de grootte helemaal in meegetrokken. Het scherm lijkt oneindig door te gaan. Het enige dat je ziet is scherm. Geen randen meer aan de zijkanten.
  • Een (achter)camera met maar liefst 12 mega pixels, waarmee je de mooiste plaatjes kan schieten. De front camera heeft 8 mega pixels. De smartphone zou zelfs in het donker mooie foto’s kunnen maken.
  • De Galaxy S8 bevat een iris-scanner waardoor hij optimaal beveiligd is. Niemand die nog zo maar in jouw telefoon kan neuzen. De gezichtsherkenning zorgt er ook nog eens voor dat je de telefoon snel kan ontgrendelen.
  • Waterdichtheid van IP68! Je kan de S8 gewoon gebruiken terwijl het regent (en in stoffige omstandigheden).
  • 10 nm processor waardoor hij krachtig, sneller én efficiënter is met de batterij.

Verzeker je Samsung Galaxy S8

Wie loopt er nu niet warm voor dit pareltje? Echt niet dat je er dan aan wil denken hoe het is als hij gestolen wordt of uit je handen klettert. You better be safe. De aanschaf van een waardevolle telefoon als deze is het perfecte moment om een telefoon verzekering af te sluiten. Een smartphoneverzekering kan de dekking bieden die jij (met jouw onhandigheden) nodig hebt!

Op onze website kan je jezelf oriënteren bij verschillende verzekeraars. Maar niet alleen voor Samsung bieden we smartphoneverzekeringen, ook voor iPhone, Sony en Huawei kan je op onze website terecht. Sluit nu gemakkelijk en snel online een telefoonverzekering af!

TOP