iPhone 6s valt uit: Apple vervangt kosteloos accu

geplaatst door / 13 januari 2017 / Gepubliceerd Blog
iPhone 6s valt uit: Apple vervangt kosteloos accu

Een van de meest populaire smartphones was onlangs in het nieuws. Wat we verwachten als we een gloednieuwe iPhone aanschaffen? Een lange batterijduur. Helaas was dit niet het geval voor sommige kopers van een iPhone 6s. Na een tijdje bleken er problemen met de accu te zijn. Deze viel namelijk te pas en te onpas uit terwijl hij nog niet leeg was.

Kosten accu vervangen smartphone

Dat gaat vast een flinke knaak kosten, dachten veel Applefans. Via Apple kost service aan de batterij van een iPhone al snel zo’n €90,- euro. Als je geluk hebt, valt het nog onder de garantie, maar in veel gevallen treedt ‘accuschade’ pas op een later moment op. Sommige verzekeraars vergoeden de vervanging van een accu, anderen weer niet. Check dus eerst goed wat jouw verzekeraar vergoedt!

Apple vervangt gratis accu iPhone 6s

Goed nieuws! Apple kreeg zo veel klachten en erkende daardoor het probleem met een deel van de geproduceerde iPhone

Wil je jouw telefoon ook voor andere schade, zoals waterschade en diefstal verzekeren? Dan raden wij het zeker aan om op onderzoek uit te gaan. Op onze website vind je verschillende verzekeringen voor jouw iPhone, maar ook voor o.a. Samsung en Sony.

Check via deze link of jouw telefoon in aanmerking komt voor een nieuwe (gratis) accu: https://www.apple.com/nl/support/iphone6s-unexpectedshutdown/

TOP