Nieuwe smartphone toestellen 2018

geplaatst door / 29 december 2017 / Gepubliceerd Blog
Nieuwe smartphone toestellen 2018

We zijn aan het einde van het jaar gekomen. En voor ons betekent dat we alweer naar het nieuwe jaar uitkijken. Wat heeft 2018 ons te bieden aan nieuwe smartphones? 2017 was het jaar waarin de Samsung Galaxy S8 is uitgebracht, de iPhone X, HTC U 11 en nog veel meer modellen. Maar, dat ligt nu achter ons en wij zijn dan ook razend benieuwd welke smartphone toestellen we volgend jaar mogen verwachten. Vandaar dat we in de laatste blog van 2017 alvast vooruitkijken naar 2018.

Samsung Galaxy S9

Ja, de opvolger van de Samsung S8 staat al te trappelen om te worden onthuld. Waar normaal gesproken de modellen in april worden onthuld, is de verwachting dat de Koreaanse fabrikant al in maart het toestel aankondigt. De Samsung S9 zal uiteraard een infinity display hebben, met nog smallere randen. Verder zal er ook een verbetering zijn doorgevoerd in de vingerontgrendeling aan de achterkant van deze smartphone. Daarnaast zullen er ongetwijfeld nog allerlei andere foefjes zijn waarmee we worden verrast.

Iphone X

Dit jaar werd een ieder compleet verrast door de iPhone X. Het design was al wel uitgelekt, maar de naam was nog lang een verrassing gebleven. En de welbekende inham aan de bovenzijde voor de camera, tja daar blijven de meningen verdeeld over. Wat we dan van de opvolger mogen verwachten? De verwachting is dat er in het design weinig aanpassingen zijn doorgevoerd. Maar des te meer in het gebruik van de smartphone. Denk aan een langere batterijduur en een betere chip.

Huawei P11

De Huawei P11 zou maar liefst drie camera’s aan de achterkant en twee camera’s aan de voorkant krijgen. Als je dan geen perfecte foto kan schieten, dan weten wij het ook niet meer. Verder gaan de geruchten dat de P11 sterk overeenkomsten vertoond met de iPhone X. Denk aan de inham voor de camera en een eigen Face ID systeem. Er zijn al demonstraties van de werking hiervan gepubliceerd. En het ziet er spectaculair uit. Wij kunnen niet wachten!

Het belooft dus een jaar te worden waarin er weer veel staat te gebeuren. Door middel van ons blog houden we jullie ook weer in 2018 op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Denk je er wel aan om ook in 2018 je smartphone te verzekeren? Met deze telefoon verzekering ben je verzekerd tegen bijvoorbeeld waterschade of valschade. Altijd handig dus. Je sluit gemakkelijk online een smartphone verzekering af voor je Samsung, iPhone of Huawei toestel!

TOP