Verovert de Nokia 3310 opnieuw ons hart?

geplaatst door / 3 maart / Gepubliceerd Blog
Nokia 3310

Menig oren van Nederlanders begonnen spontaan te klapperen toen het gerucht naar buiten werd gebracht dat dé telefoon der telefoons een comeback gaat maken. De Nokia 3310 gaat opnieuw uitgebracht worden. Wordt dit het moment dat we spontaan onze smartphones aan de kant leggen en we weer gezien willen worden met deze classic? Wat gaat de vernieuwde versie van de Nokia 3310 ons binnenkort brengen?

Vervanging voor je smartphone

Sommige dingen waren vroeger wel écht beter. Een voorbeeld hiervan is de geliefde Nokia 3310. Deze compacte telefoon was makkelijk in de bediening en shockproof. Dat ding overleefde iedere val en zelfs de wasmachine was hem niet de baas. En hij komt heel binnenkort gewoon weer terug op de markt! Het model zal niet helemaal hetzelfde zijn als vroeger. Zo wordt hij iets lichter en dunner dan de vorige en er gaan zelfs geruchten dat er een kleurendisplay op zit. En natuurlijk zal de batterijduur ons niet teleur gaan stellen. Iets dat met de smartphones tegenwoordig wel een ander verhaal is…

Voor zo’n €58,- euro is ‘ie binnenkort te verkrijgen. Is dat het waard? Gaan we allemaal weer zwichten voor zijn komst? En gaan we weer massaal snake kunnen spelen?

Goedkoper uit: verzeker je smartphone

Menig smartphoneverslaafde zal geen afscheid kunnen nemen van z’n pareltje. Ook niet met de komst van de oldskool Nokia. Alhoewel het toestel vroegâh alles aan kon, zal hij toch niet kunnen tippen aan de telefoons van nu. Er is geen middeltje om te zorgen dat jouw smartphone ook alles aan kan, maar er is wel een andere handige optie. Een smartphoneverzekering zorgt ervoor dat jouw lieveling snel en vakkundig wordt gerepareerd, zonder dat je voor torenhoge kosten hoeft op te draaien. Voor een klein bedrag in de maand bescherm je jouw lieveling tegen schade en diefstal. Daar kan de Nokia 3310 toch niet aan tippen?!

Deze website geeft je meer informatie over verzekeringen voor jouw telefoon. Ook vind je verschillende aanbieders en zo sluit je vandaag nog gemakkelijk online een verzekering af voor jouw smartphone!

TOP