Reparatiekosten iPhone X

geplaatst door / 2 november 2018 / Gepubliceerd Blog
Reparatiekosten iPhone X

Je kan sinds een paar dagen de iPhone X pre-orderen. De kans dat je iPhone X daadwerkelijk direct kan bestellen is klein, want de voorraad is beperkt. Dit komt helaas door productieproblemen, en deze lijken niet snel opgelost.

Reparatiekosten iPhone X

Maar de vraag is natuurlijk wat eventuele reparaties gaan kosten aan de iPhone X. Als we kijken naar de nieuwprijs is dit de duurste versie die Apple tot nu toe heeft uitgebracht. Daarnaast zitten er verschillende nieuwe software zaken in de X. Zo is er een Oled scherm van Samsung en ontbreekt de vingerafdrukscanner. Daar voor in de plaats is Face ID gekomen. Door middel van de camera ontgrendel je jouw telefoon door je gezicht te laten scannen.

Tel dit bij elkaar op en je kan je voorstellen dat de reparatiekosten hoog liggen. Zonder de eigen Applecare+ verzekering lopen de reparatiekosten inderdaad hoog op. Een schermreparatie zal ongeveer 309 euro gaat kosten. Overige schade, niet beperkt tot schermschade, loopt hoog op tot 599 euro. En houd hier rekening mee dat je nog de verzendkosten van 12,10 euro uit je eigen zak moet betalen.

Reparatiekosten iPhone 8

Deze tarieven gelden buiten de garantietijd, en zoals gezegd buiten de AppleCare+ verzekering. Dat de kosten ontzettend hoog zijn, zie je bijvoorbeeld aan de reparatiekosten van een iPhone 8. De kosten om je scherm bij een iPhone 8 te laten repareren zijn (slechts) 189 euro. Overige schade loopt trouwens wel op tot 439 euro.

Telefoonverzekering

Ben jij sowieso op zoek naar een telefoonverzekering voor je smartphone? Kijk dan snel hier voor een Samsung telefoonverzekering of een iPhone smartphone verzekering. Ook kan je een telefoon verzekering afsluiten voor je Google of Huawei toestel. Wacht niet langer, en verzeker vandaag nog je telefoon. Dan hoef je niet van die gigantische bedragen aan reparatiekosten te betalen. Maar krijg je deze kosten vergoed via je verzekeraar!

TOP