Smartphone met holografisch scherm

geplaatst door / 7 september / Gepubliceerd Blog
Smartphone met holografisch scherm

Tegenwoordig hebben onze smartphones de beste camera’s, en vaak zitten er nog meerdere camera’s op ook. Handig, want we laten iedereen via de social mediakanalen meegenieten van onze dagelijkse beslommeringen. En dat wil je dan wel goed gefotografeerd hebben.

Hydrogene One van RED

Luxecamera producent RED heeft begin juli jl. bekend gemaakt om zelf een smartphone uit te brengen. Dit toestel gaat Hydrogene One heten. En dit is een model met een holografisch display. Dit scherm is het meest vernieuwende aan de hele smartphone. Via nanotechnologie kan het scherm van 2d naar 3d gaan. Ook zou deze technologie worden ingezet om interactieve spelletjes te spelen. RED geeft aan dat de technologie die ze gebruiken nog nooit eerder gezien is. Maar hoe het precies werkt is nog onduidelijk. En RED zegt zelf dat je het moet ervaren om te weten hoe het eruit komt te zien. Niet alleen op visueel gebied zal de Hydrogene One baanbrekend zijn. Ook op audiogebied worden grandioze resultaten gegarandeerd. Door een speciaal algoritme wordt het stereo geluid omgezet naar multidimensionale audio. Wij zijn erg benieuwd hoe dit toestel er uit gaat zien, hoe het werkt en welk geluid er uit gaat komen.

Vanaf begin 2018 verkrijgbaar

Zoals het er nu naar uitziet is de Hydrogene One vanaf begin 2018 te verkrijgen. Je mag dan wel je portemonnee trekken, want de standaard aluminiumversie is vanaf 1195 dollar verkrijgbaar. Wil je de titaniumversie, dan moet je 1595 doller neerleggen. Vanaf begin 2018 worden de toestellen verscheept, maar er geldt nu al een limiet. RED heeft namelijk al laten weten dat niet alle bestelling direct geleverd worden, door de productie limitatie van het display.

Is deze telefoon iets voor jou? Of houd je het liever bij je vertrouwde iPhone of Samsung? Denk er dan ook aan om je telefoon te verzekeren, dan wordt eventuele schade aan je telefoon vergoed door de verzekeraar. Ben je op zoek naar een smartphone verzekering voor een ander merk telefoon? Kijk dan hier snel verder.

TOP