Snapchat voor op je smartphone

geplaatst door / 26 oktober 2018 / Gepubliceerd Blog
Snapchat voor op je smartphone

Alle Android liefhebbers opgelot: sinds deze week heeft Snapchat een langverwachte functie toegevoegd aan de Android app: Multi-snap. Apple gebruikers hebben sinds de zomer deze functie al, maar eindelijk is het dus ook voor Android beschikbaar.

Wat is Snapchat?

Nog niet bekend met Snapchat? Een korte omschrijving volgt. Snapchat is een app waarmee je foto’s en video’s naar anderen stuurt. Je kan dit doen door mensen te selecteren. Maar je kan ze ook openbaar publiceren, zodat iedereen die jou volgt dit kan zien. Waar Snapchat zich in onderscheidt, is dat de foto of video na enkele secondes weer verdwijnt.

Foto’s en video’s bewerken

Wanneer je een foto of video hebt gemaakt, maar nog niet hebt verzonden, kan je het bewerken. Denk hierbij aan emoji’s toevoegen aan de foto. Ook kan je teksten schrijven op de foto (kies dan voor het potlood). In een filmpje kan je een emoji een vaste plek geven, bijvoorbeeld een smiley over het gezicht van een ander plakken. Dat ziet er echt geinig uit!

Maskers

Snapchat biedt ook de keuze aan om maskers te zetten op het gezicht. Je kan verschillende maskers kiezen, elke dag verschijnt er een nieuwe. Maar er verdwijnt dagelijks ook weer een masker. Kenmerkend is dat wanneer je jouw gezicht beweegt er iets extra’s ontstaat in het masker. Als je bijvoorbeeld je wenkbrauwen optrekt, veranderen je ogen van vorm. Op deze manier kan je eindeloos foto’s blijven maken en bewerken!

Filters

Voordat je de foto of video verstuurt kan je ook nog een filter toevoegen. Bijvoorbeeld door een plaatje van een stad toe te voegen. Let wel goed op dat dit allemaal alleen kan voordat je de foto verstuurd!

Multi-Snap

Een Snap video wordt maximaal 10 seconden lang opgenomen. Met de Multi-Snap is dit maar liefst 60 seconden, 1 minuut lang dus!!! De video’s worden vervolgens automatisch opgesplitst in losse video’s van 10seocnden, en daarna kan je het delen. Je kan dus je vrienden nog meer laten zien aan videomateriaal!

Houd je smartphone goed vast tijdens het maken van video’s en foto’s. Voor je het weet laat je jouw smartphone vallen en is hij stuk. Geen probleem als je een telefoonverzekering afgesloten. Je bent dan tegen valschade verzekerd! Nog geen smartphone verzekering? Sluit dit vandaag nog af voor je geliefde iPhone of Samsung.

TOP