Specificaties Samsung Galaxy S8 en S8 Plus gelekt

geplaatst door / Februari 16 2017 / Gepubliceerd Blog
Specificaties Samsung Galaxy S8 en S8 Plus gelekt

Menig Samsung goeroe staat al een tijdje te trappelen om het uiterlijk én de specificaties van het nieuwe pareltje. Lucky them, want er zijn al wat details gelekt en de nieuwe modellen krijgen volgens de geruchten steeds meer vorm. Benieuwd? Lees snel verder!

Afmetingen

Op basis van geruchten worden er steeds voorlopige designs gemaakt. We worden met allerlei mooie beloftes warmgedraaid voor de daadwerkelijke lancering. Op de vermeende foto’s is te zien dat de verdeling van het scherm als volgt is: 18.5:9. Dat betekent dat de nieuwe Galaxy modellen een beeldverhouding van 2:1 zullen hebben (Univisium formaat).

Geen homebutton meer

De homebutton is gone! Dat heeft een groot voordeel, namelijk dat het display panel weer een stukje groter is. Dit zal het toestel een hele luxe uitstraling geven. Het scherm zal, net zoals bij de Samsung Galaxy S7 Edge, licht gebogen zijn.

Vingerafdrukscanner

De vingerafdrukscanner is verplaatst door het verdwijnen van de homebutton. Volgens de geruchten zal hij bij de S8 en S8 Plus aan de achterkant, rechts naast de camera geplaatst worden. Dit is de plaats waar je jouw vinger hebt als je de telefoon met je rechterhand vasthoudt. De vingerafdrukscanner zal je niet kunnen indrukken.

Verbeterde selfiecamera

Voor alle selfie queens een must have! De Samsung Galaxy S8 Plus zou een grotere opening hebben voor de lens van de selfiecamera. Geruchten gaan dat de selfiecamera van de S8 ook een autofocus zou krijgen. Alles wijst ernaar dat de Plus-versie van de Galaxy daar bovenop nog wat extraatjes heeft.

Deze nieuwtjes zijn gebaseerd op geruchten, dus wat er uiteindelijk van terecht gaat komen is ook voor ons nog de vraag. Tot dan blijven we vooral smullen van alle roddels!

Een smartphone als de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus zijn echte pareltjes. Het is echt de moeite waard om ze bij aankoop direct te verzekeren. Zo’n gloednieuwe telefoon verdient dat. Check onze website voor verschillende verzekeraars!

TOP