The week after… De onthulling van de iPhone X

geplaatst door / 21 september / Gepubliceerd Blog
The week after… De onthulling van de iPhone X

Een week geleden werden we verblijd met onthulling van de iPhone X, iPhone 8 en de 8Plus. Over het algemeen was men direct positief over de iPhone X en wordt er veel van deze smartphone verwacht. Maar goed, in de loop van de dagen kwam iedereen tot rust en werden er naast de vele hoogtepunten van de lancering, ook een aantal minpunten genoemd. Wij hebben een aantal van deze punten genoteerd en delen dit bij jou. Misschien helpt het jou bij de keuze om wel of niet voor de iPhone X te kiezen.

Inham in het scherm

Tja, ik heb eigenlijk maar weinig positieve reacties gehoord over de inham aan de bovenkant van het scherm. Om de sensoren een plekje te geven op het redelijke randloze scherm, heeft Apple er voor gekozen om dan maar een hap te nemen uit de bovenkant. Een rare move, en het scherm ziet er niet mooier uit. Het is visueel gezien niet alleen een rare keuze. Ook functioneel gezien is het onhandig. Wanneer je een game fullscreen speelt, ontbreekt er standaard een stukje. Of wanneer je jouw toestel liggend gebruikt, ontstaan er gekke balken links en rechts. Want de inham zit in de weg. Nogmaals niet de beste keuze van Apple.

De prijs

Nog niet eerder heeft Apple een iPhone op de markt gebracht, die zo duur is! Heb je ooit gedacht om minimaal 1159 euro uit te gaan geven aan een telefoon? Het is weliswaar een smartphone, maar goed het gaat erom dat ie belt en dat je berichten kan sturen. De functies daarboven zoals browsen en spelletjes spelen zorgen ervoor dat de iPhone X zo duur is geworden. Bedenk daarom goed of je het waard vindt.

Desalniettemin heeft de iPhone X veel voordelen, het scherm is bijna randloos. En de kleuren spatten ervan af! De Animoji’s zijn een leuke toevoeging en als Face ID werkt is dat natuurlijk een supertoffe ontwikkeling.

Wat ga jij doen? Kies je voor de iPhone X? Of toch liever voor de iPhone 8 of iPhone 8 Plus? Wat je ook kiest, denk er ook meteen dan over na om een telefoonverzekering voor je iPhone af te sluiten. Je moet er niet aan denken dat er iets mee gebeurt!

TOP