Wacht nog even met het kopen van een nieuwe smartphone

geplaatst door / 14 september / Gepubliceerd Blog
Wacht nog even met het kopen van een nieuwe smartphone

Afgelopen 7 maanden zijn er al behoorlijk veel nieuwe smartphones op de markt gebracht. De grootste smartphone fabrikanten hebben dan ook al een druk jaar achter de rug. Ben jij binnenkort toe aan een nieuw toestel? Wacht dan nog heel even met het kiezen van een nieuwe smartphone, want komende tijd komen nog een aantal mooie telefoons op de markt. Afgelopen maanden waren druk door de lanceringen van onder andere de Galaxy S8 toestellen, de HTC U11 met de knijpranden en door de OnePlus 5 flagship smartphone. Maar er is nog meer aan de horizon.

Samsung Galaxy Note 8

Als eerste wachten we in spanning af op de Samsung Galaxy Note 8. Deze phablet wordt hoogstwaarschijnlijk uitgebracht in 4 verschillende kleuren. Midnight Black, Orchid Grey, Deep Blue en een Maple Gold versie. Verder zit de S Pen er natuurlijk bij schijnt de accu na het fiasco vorig jaar, drastisch de zijn verbeterd. Vanaf 15 september in Nederland verkrijgbaar.

Nieuwe iPhone 8 & iPhone X

Er is nog geen precieze datum bekend gemaakt waarop de nieuwe iPhone 8 wordt gelanceerd. Maar waarschijnlijk zal dit tijdens een bijzonder evenement begin september gebeuren. Wij kunnen er niet op wachten, want er worden maar liefst 3 nieuwe modellen geïntroduceerd. Allereerst de iPhone 8, en daarnaast nog de iPhone 7s en de iPhone 7s Plus.

Verder…

Tot slot worden komende tijd de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL aangekondigd. De Pixels worden naar alle waarschijnlijk ergens in oktober gelanceerd. En in de laatste week augustus is de LG V30 verschenen. Met zijn randloze OLED scherm, 4GB RAM en 64 GB opslagruimte zijn apps en games razendsnel en visueel goed te zien op het display. Verder is er een dubbele camera aan de achterkant, waardoor smartphone fotografen veel gebruik gaan maken van dit model.

Nogmaals, als je toe bent aan een nieuw toestel, wacht dan nog een week of 6. Dan heb je alle lanceringen van nieuwe smartphones meegemaakt en kan je een gedegen keuze maken voor een nieuwe telefoon. Vergeet dan ook niet de telefoon te verzekeren. Met een telefoonverzekering ben je verzekerd van goede zorg voor je telefoon. Dus of je nieuwste aanwinst nu een Samsung, iPhone, Google of ander merk wordt, vergeet de verzekering niet!

TOP