Wat nu als je smartphone schade oploopt?

geplaatst door / 24 juni 2016 / Gepubliceerd Blog
Wat nu als je smartphone schade oploopt?

Laat ons in gedachten even teruggaan naar het jaar 2000. Weet je nog - toen de mobiele telefoon zo ongeveer zijn intrede deed. Mobiele telefoon? Ja, mobiele telefoon, dat fantastische apparaat waarmee we op afstand konden bellen. De smartphone zoals we deze nu kennen was destijds totaal nog niet aan de orde. Als we nu terugkijken vragen we ons af hoe we ooit zonder hebben kunnen leven! De generatie die tegen de 30 loopt herinnert zich de Swing 200 en Nokia 3210/3310 vast nog wel. Wat hoorden we erbij met ons mobiele toestel en Snake was het ultieme tijdverdrijf. Een tijd erna werd het sms-en geïntroduceerd (ja, dat lees je goed: sms-en, Whatsapp bestond niet- de horror) waardoor we elkaar berichtjes konden sturen. Dit maakte, tot vreugde van menigeen, bellen niet meer per se nodig. De adrenaline als je dat envelopje in je display zag, 'populair' en toen konden we ook nog niet zien van wie het kwam- de spanning! In de jaren erna werd de mobiele telefoon steeds geavanceerder en toen in 2007 de iPhone het levenslicht zag, waren we de rest vergeten – de mobiele telefoon that was yesterday- we hadden nu een smartphone

Ondertussen schrijven we 2016 en doet onze smartphone bijna niet meer onder voor onze beste vriend. We zijn - en ga het nu niet ontkennen - compleet afhankelijk van een stuk elektronica. We staan ermee op en we gaan ermee naar bed. Letterlijk, want waarschijnlijk is je smartphone ook nog je wekker. Als we even nagaan: waar noteer je afspraken? Hoe praten we met elkaar? Waar check je e-mail en hoe houden we elkaar op de hoogte van het reilen en zeilen in ons aller leven? Juist ja! Bellen doen we ook nog weleens, maar dat is onderhand de meest irrelevante functie op je smartphone. Desalniettemin vinden we het toch handig dat het nog kan.

Maar wat nu als je smartphone schade oploopt? Daar sta je dan met je goede gedrag, of juist het gebrek daaraan op dat moment. Stel, je trekt een sprintje om de trein te halen, hop, telefoon op de grond, scheur in je display. Je staat thuis je tanden te poetsen en je telefoon valt in de wasbak, of in het toilet. Paniek, waterschade! Je laat je hond uit, het beest is enthousiast en toevallig sta jij net je liefde te Whatsappen – camera in tweeën en je toestel laadt niet meer goed op! En dan hebben we het nog niet over diefstal gehad! Kortom: algehele malaise.

Tenzij je jouw smartphone verzekerd en het toestel daardoor geen risico meer loopt. Je lievelingsapparaat verzekeren kan bij Klikzeker. In een paar klikken die 3 spreekwoordelijke kilo’s lichter als jouw toestel één van bovenstaande situaties overkomt. Val-en stootschade, check. Waterschade, check. Daarbij is je toestel wereldwijd gedekt, betaal je maar één keer én is een schade indienen zo gepiept via de website www.klikzeker.nl. Klinkt goed, niet?

Om alle ins en outs te weten te komen ga je nu naar Klikzeker.nl en verzeker jij je smartphone direct. Mocht je ook verzekerd willen zijn tegen diefstal, hoef je alleen de optie aan te vinken. Je vult vervolgens je e-mailadres en het IMEI-nummer van je toestel in, kiest een looptijd en betaalmethode en klaar ben je. En mocht je interesse hebben in een leuke korting, bel dan 0800 / 400 400 8.

Klikzeker, eenvoudig online verzekeren.

TOP