Welke telefoon verzekering past bij mij?

geplaatst door / 23 december / Gepubliceerd Blog
Is mijn smartphone verzekerd bij inboedel?

Na een serieuze zoektocht heb je hem eindelijk gevonden: de perfecte smartphone. Helemaal naar jouw wensen. Maar dan, de volgende stap. Kies je voor een verzekering? En zo ja, waar begin je dan met zoeken? Kortom, wanneer weet je nou welke smartphoneverzekering het beste bij je past?

Een uitgebreide dekking

Het begin natuurlijk allemaal bij jouw wensen. Waarvoor zou jij je telefoon willen verzekeren? Een lichte dekking voor de zekerheid, of een volledige dekking voor de lomperiken? Veel verzekeraars bieden een standaard verzekering met een lichte dekking. Weet jij van jezelf dat je soms wat klunzig kan zijn? Kijk dan eens naar een aanvullende verzekering.

Onderdelen die bij de meeste verzekeraars onder een ‘standaard’ basisverzekering vallen:

  • Diefstal (in geval van braakschade);
  • schade door anderen;
  • als anderen met jouw telefoon ongewenste activiteiten ondernemen;
  • waterschade (in beperkte mate).

Kosten telefoonverzekering

Om een geschikte verzekering te vinden, ga je bij jezelf na wat je eraan kwijt wil zijn. Wanneer is de verzekering voor jou rendabel? In de meeste gevallen geldt: hoe beter de dekking, hoe duurder de maandelijkse premie. Je moet er dus wat voor over hebben om volledig verzekerd te zijn. Maar bedenk hoe hoog de reparatiekosten soms kunnen oplopen! Met een verzekering ben je daarvoor beschermd. De keuze voor een telefoonverzekering hangt natuurlijk ook af van de smartphone die je hebt, Smartphoneverzekering biedt verzekeringen voor o.a. iPhone, Samsung, Sony, Huawei, Microsoft en Blackberry! Een dure smartphone laten repareren kost sneller veel geld dan een goedkopere smartphone. Aan te raden is dus om een kostbare smartphone te verzekeren.

Bedenk vooral welke dekking jij voor je smartphone nodig hebt en pas daar de verzekering op aan. Het overzicht van verzekeraars op onze website helpt je daarbij. Sluit vandaag nog gemakkelijk online een telefoon verzekering af!

TOP