iTimrepair (Winterswijk)

iTimrepair

Door professionele ervaring op het gebied van bovenstaande apparaten verleent Itim Repair een zeer goede en betrouwbare dienstverlening, scherpe prijzen en snelle service.

Naast het repareren van toestellen kunt u bij Itim Repair ook terecht voor het simlockvrij maken van uw toestellen of problemen met uw software. Tevens is het mogelijk om ook andere toestellen c.q. apparaten zoals tablets te laten repareren, dit dient op aanvraag te gebeuren.

Met onze snelle service streven wij erna om binnen maximaal drie dagen uw apparaat weer werkend af te leveren mits de onderdelen op voorraad zijn. Ervaring leert echter dat veel reparaties worden uitgevoerd terwijl u wacht.

De goede en betrouwbare dienstverlening uit zich in het gebruik van originele materialen, zorgvuldige en respectvolle omgang met uw apparaat. Mocht er toch iets mis zijn met uw apparaat na de reparatie, zal er kosteloos een onderzoek uitgevoerd worden om te kijken wat er aan de hand is. Blijkt dat de reparatie niet goed is uitgevoerd zal dit ook kosteloos voor u verholpen worden.

Wij werken uitsluitend op afspraak. Hierdoor zijn wij in staat een goede planning af te geven, zodat u weet wanneer uw apparaat weer beschikbaar is.

De reparatie van uw apparaat wordt normaliter op ons vestigingsadres uitgevoerd waar u het toestel kunt brengen of naartoe kunt sturen. Daarnaast bieden wij een ‘haal en breng service’. Hiervoor wordt apart een tarief in rekening gebracht. Deze kunt u vinden in het tarief overzicht.

Vanaf 1 oktober 2013 is Itim Repair ook officieel gemachtigd om losse toestellen inclusief fabrieksgarantie te leveren, dit betreft voor alle smartphones & tablets. Heeft u een verzoek/aanvraag kunt u contact opnemen met onderstaande gegevens.

Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar +31 6 30805561 of ga naar de website www.itimrepair.com.

TOP