SD Repair

SD Repair

SD Repair, het adres voor al uw Smart Device reparaties, is met 7 jaar ervaring de reparateur die u zoekt op het gebied van smartphones en tablets. Wij bieden een betrouwbare en professionele service aan onze klanten, waarbij wij alleen gebruik maken van originele onderdelen. SD Repair is op 1 minuut afstand gelegen langs de A2 in Zaltbommel en is vanuit midden-Nederland eenvoudig te bereiken. Maar u kunt uw toestel ook aan ons opsturen.

Rijd u toevallig langs Zaltbommel dan kunt u gerust langskomen zonder afspraak. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Een afspraak maken bij SD Repair is niet nodig. Uw toestel wordt gerepareerd terwijl u wacht. Tevens bieden wij bij iedere reparatie 3 maanden garantie. Van alle iPhone en Samsung modellen hebben wij standaard alle onderdelen op voorraad.

SD Repair heeft ook een breed assortiment aan refurbished iPhones en accessoires. Deze zijn in onze winkel en via www.iphoneuitverkoop.nl te koop. Ze worden standaard geleverd met 12 maanden garantie.

Uw smartphone of tablet laten maken bij SD Repair in Zaltbommel?

SD Repair
Valeton 4C
5301LW Zaltbommel
Tel: +31 624 332 235
info [@] sdrepair.nl
SD Repair Zaltbommel

TOP